• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
MIG OG MIN V-HALS PT 2

ASOS x STAR WARS

Den nye Star Wars film ‘The Last Jedi’ har premiere om 14 dage, så det helt store marketingsarbejde er selvfølgelig i gang for at promovere filmen. Heldigvis er ASOS blevet en del af det. For det britiske mærke er gået sammen med Star Wars om at lave en kollektion inspireret af den kommende film. For mig at se er der dog ikke vildt meget Star Wars over kollektionen, men jeg er heller ikke ligefrem ekspert i det stjernespækkede univers. Derimod synes jeg, at kollektionen passer godt ind i tidens trends med referencer til sportstøj. For mig at se kunne inspirationen lige så godt komme fra speedway, som Won Hundred var inspireret af, da de viste deres SS17 frem først på året. Kollektionen er tilgængelig meget snart og kommer til at koste fra 184 DKK. Her er lidt kampagnebilleder og tre af mine favoritstyles. Der kommer 18 forskellige items i alt.

asos_asos-collaboration_asos-x-star-wars_shot_10_003

asos_asos-collaboration_asos-x-star-wars_shot_02_200

asos_asos-collaboration_asos-x-star-wars_shot_13_014asos_asos-collaboration_asos-x-star-wars_asos_001 asos_asos-collaboration_asos-x-star-wars_asos_003 asos_asos-collaboration_asos-x-star-wars_asos_007

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG OG MIN V-HALS PT 2