• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
FOTOKUNST FRA THE WALL MARKET

CARHARTT x PACCBET

Jeg skal da med det samme indrømme, at jeg ikke er den store skater. Eller det vil sige, at jeg aldrig har prøvet, og nok heller aldrig kommer til det, men derfor kan man jo stadig godt blive inspireret af skaternes stil, ikke? Jeg er faldet over dette nye samarbejde mellem Carhartt og det russiske skatermærke Paccbet, som kommer i butikkerne den 24. januar. Sammen udgiver de en mini-kollektion med 12 pieces, som i bund og grund er Carhartts arbejdstøj med et skate-twist. Kollektionen har hentet sin inspiration fra skate-verdenen i slut 80’erne og start 90’erne, hvor de helt store silhuetter får lov at leve i bedste velgående. Det er helt sikkert ikke noget tøj, jeg kommer til at iføre mig fra top til tå, men der er enkelte elementer som de store logo T-shirts og sweatre og jakkerne, som ville passe fint ind i min garderobe. Jeg ville nok finde en måde at nedtone skate-delen en smule, fx ved at stoppe T-shirten ned i bukserne eller bruge jakken sammen med et par lidt finere sko som loafers. Samarbejdet kommer også til salg i Carhartts butik her i København, så jeg skal helt sikkert lige ind og kigge på det. Og så er der også et eller andet cool ved, at det er russisk. Det er nok Gosha Rubchinskiy, der har gjort, at jeg pludselig finder russisk mode interessant.

carhartt1 carhartt2 carhartt3 skaermbillede-2018-01-18-kl-20-58-47 skaermbillede-2018-01-18-kl-20-59-39 skaermbillede-2018-01-18-kl-21-00-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTOKUNST FRA THE WALL MARKET