• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
Tag på museum 1,5 time nord for New York City

Dette er en ordre: Spis på Ruby’s i Soho

Processed with VSCO with a5 preset

Australierne er langsomt ved at overtage New York. Sådan føles det i hvert fald. Mange af de rigtig gode restauranter, som jeg kommer på herovre, er ejet af australiere. Men hvis de er ved at overtage hele den gastronomiske scene i New York, så fred være med det. De gør det skidegodt.

En af mine yndlingsrestauranter er den australske Ruby’s, som ligger på Mulberry Street i Soho. Stedet er småt, og det kan godt tage over en halv time af få et bord til frokost, men det er ventetiden værd. Menukortet er stort. De har alt fra pastaretter over burger til lækre salater. Jeg kan anbefale deres pasta og deres lækre salat med kylling og avocado. Jeg har kun været der til frokosttimerne, men de serverer også morgenmad og aftensmad – og husk, at de ikke tager imod bordreservationer.

13616348_10209635483819970_487068010_o

Udover det er der bare god stemning derinde med nice musik (Destiny’s Child, ja tak!!), og så er det lidt fedt, at de kan åbne op som en garage, så man næsten sidder udenfor. Tjenerne er også et ligge kig værd, skulle jeg hilse at sige.

Forresten tror jeg, at Ruby’s må være nævnt i en trendy kinesisk/japansk/asiatisk guidebog, for der er altid en milliard trendy asiatere, som venter på bord udenfor. Det er i sig selv ret sjovt, fordi de er endnu mere afhængige af deres smartphones, end jeg er. Flere af dem oplevede hele deres besøg igennem telefonen.

13621509_10209635484619990_693498003_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag på museum 1,5 time nord for New York City