• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
Nyd en cocktail på den hemmelige bar Featherweight

Din Instagram vil takke dig for denne grønne oase i Brooklyn

Processed with VSCO with f2 preset

Selv om det er fedt at befinde sig i New Yorks concrete jungle, er det også cool at få et lille afbræk fra den i ny og næ. Derfor er den botaniske have i Brooklyn en af mine favoritsteder, når jeg får lyst til at komme lidt væk fra storbyen – uden at forlade den helt.

På mange måder minder Brooklyn Botanic Garden om alle de andre botaniske haver, jeg har været i. Jeg har ikke så meget forstand på planter, men ved bare, at haven passer yderst godt ind i mit Instagram feed, fordi der er så mange smukke blomster at tage billeder af.

Processed with VSCO with f2 preset

 

Det er gratis at komme ind i haven tirsdag og lørdag mellem 10-12, men ellers koster det 12 dollars. Mange bruger den også som en park, hvor de tager familien eller vennerne med ind for at slappe af. Det er måske lidt dyrt, hvis man vælger at gøre det en dag, hvor det koster penge at komme ind.

Der er forskellige drivhuse med forskellige temperaturer, hvor man kan se planter fra forskellige verdensdele. Det kan godt være ret varmt i de her drivhuse, så lad jakken blive hjemme.

Brooklyn Botanic Garden. 990 Washington Avenue

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyd en cocktail på den hemmelige bar Featherweight