• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
Tilbage til Brooklyn

Får man virkelig New Yorks bedste pizza på Roberta’s?

Processed with VSCO with f2 preset

Indtil for nylig havde jeg aldrig besøgt restauranten Roberta’s, som er kendt for dens formidable pizzaer. Det er en restaurant, der bliver nævnt i de fleste guides – og det var nok også derfor, at jeg valgte at gå lidt udenom stedet.

Men så sker der selvfølgelig det, at jeg nu kun bor 10 minutter fra Roberta’s. Så jeg skulle da være et skarn, hvis jeg ikke besøgte stedet, ikke?

Det blev faktisk den allerførste aftensmad, jeg fik herovre.

Jeg havde en forestilling om, at Roberta’s var et gammeldags pizzeria, som havde ligget i New York i 50 år med Roberta bag køkkengryderne. Den forestilling holdt ikke stik.

Roberta’s åbnede nemlig først i 2008, og der er ikke noget gammeldags over stedet. Det er så hipt på den søgte måde, at det er lige ved at fejle.

Processed with VSCO with f2 preset

Der er både en restaurant – som jeg ikke har besøgt endnu – og så er der takeaway, som du kan nyde i deres udendørsområde, som er ret cool. Her sidder man bænket side om side med de andre gæster, ved siden af en container, hvor restaurantens krydderier vokser på toppen af.

Betjeningen hos takeaway-delen er så dårlig, at det næsten er grund nok til, at Roberta’s ikke er det bedste sted at spise sin pizza i New York. De unge og sure mennesker bag kassen (specielt en lille fyr med meget skæg og cap) gør det ikke til en fed oplevelse.

Og musikken er så høj, at jeg tænkte. Er denne her pizza virkelig en tinnitus værd?

Men når det så er sagt, så ER pizzaen god. Den minder meget om Mother i Kødbyen, og man kan virkelig smage, at ingredienserne er i orden. Og brødet, det er til at dø for, når de ikke lige brænder det alt for meget på. Sammenlagt med det virkelig nice område udenfor (se billederne i galleriet), så vil jeg give stedet et 7-tal med pil op. Her snakker vi karakterskalaen.

På menukortet kan jeg anebfale Famous Orginal, White Guy og Millennium Falco (Ja, jeg har været her tre gange allerede. No judgement, please!) Jeg har været nødt til at spørge de sure medarbejdere, hvad de kan anbefale, for jeg forstod sgu ikke alle ingredienserne.

Processed with VSCO with f2 preset

Pizzaerne koster imellem 80 og 120 kroner på tax og tips. Drikkepengene er jeg rigtig nærig med på det her sted, fordi de bare langer min pizza over disken. Endda uden et smil.

Forresten ligger restauranten på 

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Brooklyn