• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
STILINSPIRATION: SAM SMITH

FEM FRAKKER FRA MIN ØNSKELISTE

Når stormen hærger udenfor mit vindue, kan jeg ikke lade være med at kigge på vinterfrakker, der kan få mig helskindet igennem de næste mange måneder. Sandheden er, at jeg allerede har købt en frakke fra Samsøe & Samsøe, men en anden sandhed er, at man altid kan bruge en frakke (eller fem) mere. Især de brunlige nuancer er løbet med min opmærksomhed denne sæson. Synes, at de passer godt til min garderobe. Som en lille fyr (på blot 1,75) kan jeg dog være bange for, at både frakken fra italienske Sunnei og svenske Weekday kan blive lidt for lang til mig. Men så er det godt, at det er frakken fra CMMN SWDN, som jeg er mest forelsket i.

cmmn-swdnFrakke fra CMMN SWDN til cirka 6.500 kroner.

sunneiFrakke fra Sunnei til cirka 9.500 kroner.

weekdayFrakke fra Weekday til 1.200 kroner.

hmFrakke fra H&M til 800 kroner.

apcFrakke fra A.P.C. til 3.550 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILINSPIRATION: SAM SMITH