• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
ASOS x STAR WARS

KOMONO LANCERER NY KOLLEKTION

For et par måneder siden begyndte jeg at få øjnene op for det belgiske mærke Komono. De er netop ankommet på det danske marked, og det er en særdeles god nyhed, hvis du spørger mig. Komono har nemlig en lang række ure og solbriller på deres repertoire, som passer godt ind i den skandinaviske, minimalistiske stil, som vi elsker her i Norden. Jeg har altid elsket ure – men ikke nødvendigvis de dyre af slagsen. Jeg har ikke en drøm om, at jeg en dag skal købe en ur til mange tusinde kroner. I stedet kan jeg godt lide mange ure, hvilket jeg da også har. Et af de næste skal helt sikkert være fra den nye kollektion Metropolis, som netop er udkommet. Designet og farverne er meget simple, hvilket tiltaler mig meget. Mens remmene er lysebrune, er selve uret sølv. Min klare favorit af de fire uger er klart det sidste, hvor der ikke er nogen tal på urskiven. Jo simplere, jo bedre efter min mening. Urene koster mellem 700 og 1.600 kroner og kan findes her.

lewis-metropolis-pack magnus-ii-metropolis-pack orson-metropolis-pack winston-metropolis-pack

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS x STAR WARS