• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
MIN FØRSTE V-HALS SIDEN 00'ERNE

MIG OG MIN V-HALS PT 2

Så fik jeg endelig afprøvet min V-hals ude i virkeligheden. Det blev til lanceringen af det nye parfumemærke 19-69 (som Silas Adler fra Soulland står bag) i tirsdags. Den er mørkegrøn, som måske er lidt svært at se på billedet. Farven snyder lidt i forhold til, hvordan den ser ud på Arkets hjemmeside. Men kan faktisk bedre lide, at den er mørkere i virkeligheden. Inden under havde jeg en stribet lyseblå skjorte fra genbrug, mens jeg havde et par cropped bukser på fra Plain Denim. Prikken over i’et er næsten jakken fra Soulland, som jeg synes passer godt til stilen med skjorte under en V-hals. Sidst, men ikke mindst, havde jeg mine loafers fra Vagabond på, som jeg er blevet sindssygt glade for. Altså der var lige et par gange, hvor de ødelagde mine fødder (vi snakker blod), men nu har jeg gået dem til, og de er helt fantastiske.

53449717-bd7d-4c96-94e8-3f3f0996c9c5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE V-HALS SIDEN 00'ERNE