• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
SØNDAGS-OUTFITTET

MINE TØJKØB I NEW YORK

Jeg har netop været på endnu en tur i New York (for 11. gang, men hvem tæller?), og jeg må indrømme, at jeg ikke fik shoppet så meget, som jeg havde regnet med. Måske skyldes det, at der var 25 grader, hvilket gjorde det svært at begive sig ud i efterårs- og vinterindkøb. Når det så er sagt, fik jeg selvfølgelig stadig købt et par ting, som jeg gerne vil vise.

T-shirt fra Acne

Den første dag tog jeg på en tur nord for New York, hvor jeg først besøgte det fantastiske museum Storm King (som jeg nok skal skrive mere om senere) og bagefter til outlettet Woodbury, som vistnok er et af de største i verden. Jeg er ikke stor fan af outlets, men med mærker som Prada, Balenciaga og Gucci kunne det ikke ende helt galt. Jeg blev dog en smule skuffet. Jeg havde måske lidt naivt troet, at tøjet ville være lidt nyere og meget billigere. Men jeg fik købt en rød T-shirt fra Acne Studios, som var den absolut bedste butik i Woodbury. Der var halv pris på alt, og tingene var ikke så gamle, som i nogle af de andre butikker. Det skal dog siges, at Acne er lidt dyrere i USA, så halv pris er ikke helt halv pris, hvis man sammenligner med de danske Jeg fik den for 500 kroner, og den sidder virkelig godt, så jeg føler, jeg har gjort en god handel. Min søster, som jeg var afsted med, fik købt en rigtig fed 90’er-agtig T-shirt (også i rød) fra Tommy Hilfiger, som jeg lidt fortryder, at jeg ikke også prøvede i min størrelse.

acne

Denimjakke fra Ralph Lauren

Den absolut bedste genbrugsbutik i New York er efter min mening Urban Jungle, som jeg også har skrevet et længere indlæg om her. Butikken ligger i Bushwick, og de seneste par gange, jeg har været der, er jeg kommet, lige når butikken åbner kl. 12. Tidligere på året fik jeg købt et par lyse Levi’s jeans og en fløjlsskjorte i en rusten rød. Mener, at det blev omkring 120 kroner. Denne gang faldt jeg over en denimjakke fra Ralph Lauren, som lige var min størrelse. Den kostede 250 kroner, men synes stadig, det er en god pris. Generelt er det ikke mærkevarer, de har i Urban Jungle udover en masse Levi’s og Wrangler-jeans. Man skal være en tålmodig shopper, hvis man skal finde noget brugbart derude, for der er også meget lort på deres stativer. Men jeg er kommet derfra med noget hver eneste gang, og min søster fyldte også en pose denne gang.

ralph-lauren

Sneakers fra Nike

Det allerbedste ved New York (eller USA generelt) er deres sneaker-priser. Her koster sneakers fra Nike, Adidas og Puma det, som de i virkeligheden burde koste. Jeg elsker hvide sneakers, så denne gang gik jeg på jagt efter et par Nike Air Force 1. Jeg har haft et par tidligere, men det er blevet væk. Måske har jeg solgt dem, måske er de røget under en flytning. Ingen ved det. Men Nike Air Force var selvfølgelig til at finde overalt. Til mit held fandt jeg dem i en butik i SoHo, der hedder Michael K. Her havde de 15 procent på alle sko, så jeg fik dem endnu billigere, end jeg havde regnet med. Det endte cirka med at blive 450 kroner. Det er en pris, jeg kan forstå.

nike

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS-OUTFITTET