• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
NYT KØB: ADIDAS X GOSHA RUBCHINSKIY

MSGM x EASTPAK

Eastpak er et af de mærker, som måske ikke ligefrem er vanvittige cool i sig selv. Men det gør de op for ved at lancere det ene fede samarbejde efter det andet. Tidligere har de slået sig sammen med Raf Simons, og nu er turen så kommet til det italienske mærke MSGM. Under modeugen i Milano fremviste mærket en række tasker, som kommer i butikkerne til juli. Min favorit er den overdimensionerede bum bag i mørkeblå, som du kan se på det første billede. Det er en taske, jeg sagtens selv kunne forestille mig at gå med. Jeg er også ret vild med den sorte rygsæk med MSGM-logoet, selv om jeg ikke helt ved, om jeg er ved at være for gammel til sådan en. Den sidste taske falder ikke lige i min smag. Den er alt, alt for stor og også en smule for blomstret. Kan simpelthen ikke forestillig mig mange mænd (eller kvinder for den sags skyld) gå hen af gaden med den. Når det så er sagt, opvejer de andre to tasker for den sidste, så mit overordnede indtryk er stadig positivt. Kvaliteten af billederne er lidt dårlig, men kunne desværre ikke få dem i bedre opløsning.

msgm-x-eastpak-4-martina-ferrara-from-crescenzi-co%5b9%5d

msgm-x-eastpak-1-martina-ferrara-from-crescenzi-co%5b13%5d msgm-x-eastpak-3-martina-ferrara-from-crescenzi-co%5b9%5d

Billeder: Martina Ferrera

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT KØB: ADIDAS X GOSHA RUBCHINSKIY