• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Dette er en ordre: Spis på Ruby's i Soho

Nyd en cocktail på den hemmelige bar Featherweight

Processed with VSCO with f2 preset

Hemmelige barer er en del af newyorkernes byliv og bliver kaldt for speakeasy-barer. Jeg har aldrig helt forstået konceptet, for mange af disse speakeasies bliver anbefalet i guidebøger, ligesom det er let at finde deres adresser på nettet. Men jeg er kommet frem til, at det handler om, at det ikke bare lige er en bar, du falder over, når du går på gaden, fordi de ikke skilter med deres tilstedeværelse.

En af mine sidste aftener i New York besøgte jeg baren Featherweight, som ligger i East Williamsburg på 135 Graham Ave. Det er en hyggelig bar, der ligger i forbindelse med restauranten Sweet Science (som i øvrigt også kan anbefales. Især til brunch). For at komme ind til baren skal man enten igennem Sweet Science eller finde en lille dør, der ligger til venstre for restauraten. Her fører en stor fjer på væggen og en lysende pil dig ind i baren.

Processed with VSCO with f2 preset

Featherweight er ikke særlig stor og meget mørk. Det er et godt datested, hvilket var ret tydeligt, at det blev brugt til af flere par derinde. Det er nu ret sjovt at overvære det første kys, ikke? Der er bordservice (i hvert fald på en hverdagsaften), og der er både ret simple og avancerede cocktails på menukortet. De simple koster kun ni dollars, hvilket er billigt i forhold til de fine omgivelser.

Jeg vil anbefale stedet, når du trænger til en drink på en hverdag eller måske vil hygge lidt over en cocktail inden en vild aften ude i New Yorks natteliv.

Processed with VSCO with f2 preset

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette er en ordre: Spis på Ruby's i Soho