• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
KOMONO LANCERER NY KOLLEKTION

NYT KØB: ADIDAS X GOSHA RUBCHINSKIY

For lang, lang tiden siden, da billederne af det her samarbejde først fandt vej til nettet, blev jeg fuldstændig forelsket i de her sneakers fra samarbejdet mellem Adidas og Gosha Rubchinskiy. Dem måtte jeg have, når de engang udkom. Det gjorde de så i efteråret, men prisen var en smule for pebret, syntes jeg. Det var lige under 2.000 kroner, og jeg havde aldrig rigtig haft en af de her sokke-ligende sneakers før, så jeg vidste ikke helt, om det var nogle, jeg ville blive glade for. Så jeg slog dem ud af tankerne igen. Heldigvis kom udsalget, og i Mads Nørgaard havde de et helt vanvittigt godt tilbud på sneakeren. De havde ét par tilbage, som heldigvis var i min størrelse, og så kostede de kun 500 kroner. Det har seriøst reddet hele min januar. Nu er jeg så blevet den lykkelige ejer af de her sneakers, som man seriøst går vildt godt i. Så det er nok ikke sidste gang, at jeg køber sådan en sokke-sneaker.

17ba642a-a87c-4062-b873-11714b8a74be dacbb3d2-f7c7-4713-b8a9-9a7ff48f85da

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOMONO LANCERER NY KOLLEKTION