• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
TRE PAR SNEAKERS

SOULLAND x NIKE SB

Det danske mærke Soulland slår atter pjalterne sammen med Nike SB. FRI.day del 0.2 er fortsættelsen af sidste års samarbejde, som jeg var stor fan af. Og selv om jeg på ingen måder står på skateboard, glæder jeg mig til at se, hvad de to mærker finder på sammen i denne omgang. Indtil videre er der ingen billeder af den kommende kollektion, som bliver tilgængelig i begyndelsen af december. Men i en teaser for det nye samarbejde lyder det, at kollektionen kommer til at tage udgangspunkt i, at skatere også skal kunne bruge gaden i de kolde måneder af året. Så det bliver det kolde Skandinavien, der møder det solfyldte Californien. Jeg glæder mig til at se, hvordan kollektionen kommer til at se ud.
friday3_preview

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRE PAR SNEAKERS