• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
GUIDE TIL SHOREDITCH I LONDON

STILINSPIRATION: SAM SMITH

Jeg har altid godt kunne li’ Sam Smiths musik, men har aldrig tænkt over, hvilket tøj han gik i. Indtil nu. For under promoveringen af sine seneste singler og sit kommende album, har han virkelig taget sig sammen mht. sin stil.

Det har jeg både lagt mærke til på hans Instagram, men også når han fx har optrådt i amerikanske tv-shows som SNL. Det, jeg bedst kan li’ ved hans stil, er, at jeg godt kunne se mig selv i mange af de outfits, han har rocket på det seneste.

Hans opskrift er egentlig ret simpel: Som regel er det et par bukser eller jeans med en T-shirt eller skjorte ned i bukserne. Jeg kan godt lide mange af de rigtig brede bukser, som han har haft på, ligesom jeg også synes at farvevalget passer perfekt her til efteråret. Det er rimelig mørke farver, som sort, brun i flere nuancer, og så er han heller ikke bange for at bruge striber, tern eller mønster på sit tøj. Jeg er fan.

skaermbillede-2017-10-28-kl-13-36-19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL SHOREDITCH I LONDON