• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
Her er tre steder, du skal feste i Williamsburg

Tag på stranden i New York: Der er både den prollede og den hippe

Processed with VSCO with f2 preset

Om sommeren er det brandvarmt i New York døgnet rundt, så det er perfekt med en afkølende tur til stranden, hvis du spørger mig. Den sidste uges tid har jeg været på stranden to gange. Første gang var Coney Island, hvor jeg har været flere gange før. Anden gang var på Rockaway Beach, som var min første gang. Her er lidt om fordelene og ulemperne ved de to strande.

CONEY ISLAND, BROOKLYN

Når du ankommer til Coney Island er det som at træde ind i en film. Sådan en vanvittig kult en af slagsen. Jeg synes, at Coney Island er en kæmpe oplevelse. Først er der Luna Park, som er et tivoli med alverdens forlystelser (som dog er ret dyre at prøve). Det er så amerikansk, som noget kan blive. Går du igennem tivoliet, kommer du ud på en kæmpe strandpromenade. På promenaden er der rigtig mange steder at spise. For eksempel Nathan’s Famous, som blev grundlagt allerede i 1916. Her man kan få fastfood, og det smager ret lækkert. Især deres lobster roll. Selve stranden er ganske fin, men vandet kan godt være ret koldt, selv om temperaturen er over 30 grader. Det sjoveste ved Coney er de typer, som kommer på stranden. Det er ægte newyorkere, og der er altid førsteklasses underholdning lige foran dig. Den anden dag havde en mor mistet sit barn derude, og så gik den store jagt jo i gang. Moren havde snakket i telefon under hele strandturen og slet ikke holdt øje med sit barn, så det måtte næsten ske. Det var selvfølgelig ikke haha-sjovt, men alligevel underholdende, og pigen blev fundet i god behold. Så hvis du vil hænge ud med de mindre privilegerede newyorkere, så skal du møde dem her. Det tager lidt over en time at komme til Coney Island (kommer selvfølgelig lidt an på, hvor du er i New York), men turen dertil er forholdsvis let. Der kører en subway hele vejen derud, og jeg skulle kun skifte tog én gang.

ROCKAWAY BEACH, QUEENS

Hvor man tager til Coney Island for at få hele pakken, så er Rockaway Beach mere simpel. Her handler det om stranden og ikke så meget andet pis. Stranden er supernice, vandet var varmt, og så var der kæmpe bølger, den dag jeg besøgte stranden. Det var virkelig sjovt. Typerne, som kommer på denne strand, er meget anderledes. Det er mere de unge, hippe newyorkere, som er taget på dagsudflugt inde fra byen. Der er også en masse surfere på stranden, så det er ikke dårligt, hvis man er til den slags. Der er også skateramper omkring vandet, men så er der til gengæld heller ikke så meget mere. Der er ingen mad som på Coney Island, så det er en god idé at tanke op inden. Langs hele stranden sidder der livreddere (hvilket der også gør på Coney Island). Hvis du kommer lidt for langt ud i vandet, så fløjter de efter dig for at få dig længere ind igen. Hvis man vil have en god tur til stranden, vil jeg anbefale denne her strand, men går man efter en vaskeægte newyorker-oplevelse, så skal du tage til Coney Island. Ulempen ved Rockaway Beach var, at det tog rigtig lang tid at komme derud med subway. Vi skulle skifte tog et hav af gange, og så kom de ikke særlig tit.

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er tre steder, du skal feste i Williamsburg