• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
MINE TØJKØB I NEW YORK

TRE PAR SNEAKERS

Inden for de sidste par uger har jeg købt to par sneakers (begge hvide), men jeg synes stadig, at der er plads til et eller flere par endnu, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har genfundet kærligheden til Nike Air Force, så selv om jeg ejer dem i hvid, gad jeg godt have dem i denne her lækre karamel-farve, der ville passe til alt i min efterårsgarderobe. Og så er jeg selvfølgelig også faldet for hvide sneakers fra Adidas x Gosha Rubchinskiy og Common Projects, der også uden tvivl vil gå til det meste af mit tøj i skabet. Så nu må jeg lige have en seriøs snak med min bankkonto om, hvor mange af de her sneakers, der skal med mig hjem.

nike-air-forceNike Air Force 1 07 WB til 900 kroner

common-projectsCommon Projects Tennis Pro til ca. 3.200 kroner

adidas-x-goshaGosha Rubchinskiy x Adidas Copa Trainer Leather til 1.250 kroner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TØJKØB I NEW YORK