• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
Får man virkelig New Yorks bedste pizza på Roberta's?

Verdens første park under jorden

Processed with VSCO with f2 preset

De fleste har efterhånden besøgt The High Line, hvilket er et fedt sted.

Men mon ikke snart den populære park bliver skubbet ned på en andenplads over megaseje parker i New York? Jeg har det på fornemmelsen.

En flok seje mennesker (blandt andet fra NASA og Google) er nemlig i fuld gang med at skabe The Lowline, som bliver verdens først park under jorden. Lige nu findes den stadig ikke, men man kan besøge The Lowline Lab, hvor man får en lille forsmag på, hvad der venter forude.

Som navnet antyder, bliver det en park under jorden, men den er endnu ikke officielt godkendt af bystyret i New York. Hvis alt går vel, åbner den i 2020 under jorden i en gammel subwayterminal – som har været lukket ned siden 1948 – på Lower East Side på Manhattan.

Indtil videre må vi nøjes med The Lowline Lab, som også er et cool sted at besøge. Her kan man se, hvordan arkitekterne bag har tænkt sig, at planterne skal få lys via solceller (eller noget i den stil, det er lidt for kompliceret til min journalisthjerne). Lowline Lab har åbent hver weekend (140 Essex St), og det er gratis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får man virkelig New Yorks bedste pizza på Roberta's?