• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
Tag på stranden i New York: Der er både den prollede og den hippe

Verdens mærkeligste combo: Vafler med friturestegt kylling

Processed with VSCO with f2 preset

What the fuck, tænkte jeg først, da jeg hørte om kombinationen af vafler og friturestegt kylling. Det lyder ikke som to ting, der skal krydse hinandens vej. Og slet ikke på min tallerken. Men selvfølgelig skulle det prøves alligevel. Derfor tog jeg på restauranten Sweet Chick i Williamsburg, hvor de serverer ‘chicken and waffles’. Min første indskydelse var, at det måtte minde om konceptet med madpandekager, så der var tale om vafler, der var lavet uden sukker osv. Men det var ikke tilfældet. Jeg bestilte en omgang chicken and waffles med cheddar og bacon. Det viste sig, at cheddar og bacon var bagt med i vaflen, som også havde rigeligt med flormelis på sig. Ved siden af lå mine sprøde kyllingelår – og jeg må indrømme, at det fungerede. 100 procent. Ved siden af fik jeg smør og sirup, som jeg kunne putte på. Jeg må indrømme, at sirup var for underligt for mig, så det droppede jeg. Men smøren var perfekt til. Måske er det alt den friture, der er om en ‘fried chicken’, men et eller andet gør i hvert fald, at kyllingen passer perfekt sammen med vafler. Det er ikke sidste gang, jeg har fået det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag på stranden i New York: Der er både den prollede og den hippe