• Lasse Emil
  • Urbanees
  • Kevin Angelsø
  • Brothers Marfil
  • Ravi Holst
  • ···
Din Instagram vil takke dig for denne grønne oase i Brooklyn

Wildair er ventetiden værd

Processed with VSCO with f2 preset

Nu er det efterhånden fire måneder siden, at jeg kom hjem fra New York. Men det betyder også, at jeg kan tillade mig at tage en smuttur til storbyen igen. Derfor drager jeg endnu en gang mod byernes by i næste uge. Det har fået mig til at tænke på, hvad jeg gerne vil opleve igen. Her er der specielt en restaurant, som hurtigt dukker op i mine erindringer. En af mine sidste aftener i USA i sommer besøgte jeg Wildair på Lower East Side på Manhattan. Det var ikke en beslutning, jeg fortrød, for det blev en af mine bedste måltider i byen. Jeg havde fået anbefalet restauranten af flere madelskere, og jeg kan kun sige dem tak.

Men først og fremmest skal du have et bord, hvis du skal nyde et måltid på Wildair. Det kan blive svært nok i sig selv. De har kun walk ins, så man kan altså ikke bestille et bord på forhånd. Derfor måtte jeg vente et par timer på et bord, men der ligger en masse gode barer i området, så der blev ventetiden fordrevet.

Processed with VSCO with f2 preset

Restauranten er lille, og det er menukortet egentlig også. Men der var stadig rigtig mange ting, jeg gerne ville prøve. Retterne er ikke særlig store, så der er rig mulighed for at prøve flere af tingene på menukortet. Min veninde og jeg prøvede tatar, salat med søde kartofler, blæksprutte og deres vidunderlige (ikke et ord jeg vil bruge om særlig mange ting) brød. Priserne er lidt højere, end mange af de andre restauranter, jeg har skrevet om, men der kan jeg kun sige: Fuck det, det er pengene værd.

Som bonusinfo kan jeg nævne, at vi havde en amerikansk tjener, som havde boet i Danmark og arbejdet som tjener på intet ringere end Noma. Han opdagede, at vi var danske, da han så mit dankort fra Danske Bank.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din Instagram vil takke dig for denne grønne oase i Brooklyn